O sajtu

Mapa Mag je internet portal o životu u Beogradu. Pričamo o svemu što zanima građane: počev od novih restorana, izložba i koncerata sve do ekologije, zaštite zdravlja i ljudskih prava. Takođe sastavljamo savreeni vodiš kroz grad i uskoro ćemo vam ga predstaviti.

Urednički principi

Odsustvo skrivene reklame i urednička nezavisnost. Mapa Mag je nezavisno izdanje. Ne upražnjavamo skrivenu reklamu. Reklama i promocije su odgovarajuće označeni.

Urednička pozicija

Većina članaka na sajtu prikazuju ličnu poziciju autora koja ne mora da podudara sa pozicijom uredništva. Uredništvo ne objavljuje tekstove autora koji pozivaju na kršenje zakona, pozivaju na mržnju po rasi, polu, etničkoj i nacionalnoj pripadnosti, seksualnoj orijentaciji, veri i drugim karakteristikama, ili gaženje ljudskog dostojanstva. Nastupamo protiv svih oblika diskriminacije i neobrazovanosti.

Reklama na portalu

Cilj nam je da reklama na portalu i socijalnim mrežama bude etička, korektna i efikasna. Pružamo svim naručiocima reklame potpune i verodostojne informacije o obimu i sastavu auditorije portala kao i o efikasnosti komercijalnih objava. Po pitanjima reklame pišite nam na e-mail info@mapamag.rs.