Just a Maestro Nova balkanska i internacionalna kuhinja

Tekst: Veronika Zagrebajeva
Fotografija: promo

Restoran inovativne balkanske i internacionalne kuhinje radi od 2017. godine. Meni nije preobiman, ali je zato raznovrstan: od specijaliteta tatara i gambora na žaru, do burgera i rižota sa morskim plodovima. Onome ko dolazi ovde prvi put konobari preporučuju domaće kobasice sa krompir pireom — obrok koji zasićuje, karakterističan za domaću kuhinju. „Just a Maestro“ podjednako je poznat i po svojim poslasticama izloženim u vitrini tik do ulaza: meringe, tartalete sa limunom i malinom, torte i tradicionalna srpska krempita u mediteranskom stilu sa maskarpone kremom. Lokal nudi upečatljivu koktel kartu sa autorskim miksevima i veliki izbor lokalnih vina.

Knez Miletina 25Instagram 

 

Gde popiti koktele

Bar-destilerija, najbolja kolekcija džina, uparivanje hrane i spikizi kod Malog...