AppGallery prodavnica aplikacija donosi vaše omiljene sadržaje Evo kako da se služite njome

Tekst: Mapa Mag
Fotografije: Promo

Zamislite da imate moćan Huawei telefon u rukama, sa vašim najdražim sadržajima na dohvat ruke. Sada je to moguće zahvaljujući rešenju treće strane — sve aplikacije su konačno dostupne na Huawei uređajima preko AppGallery prodavnice. Bez obzira da li želite da gledate zanimljivu seriju, budete produktivni na poslu i dostupni u svakom trenutku uz e-poštu, ili pronađete popularni restoran uz pomoć navigacije, sve je sada na raspolaganju na najnovijim Huawei telefonima Pura 70 serije.

Kako lako, brzo i sigurno do omiljenih aplikacija na vašem novom Huawei telefonu

Huawei se definitivno vratio na glavnu pozornicu jer su sada sve aplikacije dostupne kroz AppGallery prodavnicu aplikacija na najnovijim Huawei uređajima, zahvaljujući rešenju treće strane.

Preuzimanje aplikacija je veoma jednostavno i sve se može završiti u nekoliko koraka. Prvo, kada krenete u instaliranje, na ekranu će vam se pojaviti pop-up koji morate potvrditi kako bi se preuzeli neophodni plugin dodaci. Bitno je napomenuti da ovi dodaci ne utiču na korišćenje aplikacija i da minimalno zauzimaju memoriju. Zatim, kada odobrite njihovu instalaciju, moći ćete da bez ikakvih smetnji koristite aplikaciju koju ste instalirali. Toliko.

Pura 70 serija – remek delo mobilne industrije

Pomenute nove Huawei modele Pura 70, Pura 70 Pro i Pura 70 Ultra odlikuju inovativan dizajn, sjajna izdržljivost i čudesne kamere. Reč je o modelima koji se razlikuju od svega što je Huawei do sada radio, a tome doprinosi AppGallery i mogućnost skidanja najrazličitijih aplikacija koje su svakodnevno potrebne korisniku.